OBVESTILO

OBVEŠČAMO VAS, DA IMAMO OD 3. DO 15. AVGUSTA SPREMENJEN DELOVNI ČAS. PO TELEFONU SMO DOSEGLJIVI OD PON-PET OD 8.00 DO 10.00 URE.

 
 
 

Zobna ščetka Sonicare FlexCare Plus

Odslej lahko kupite zobno ščetko Sonicare FlexCare Plus tudi v naši ordinaciji.
Za naše paciente posebna ponudba Sonicare FlexCare Plus samo 120€!!!
25% CENEJE (redna cena 159€)

 

Sonicare FlexCare Plus

FlexCare - najbolj dovršena zobna ščetka iz Philipsa

Električna zobna ščetka FlexCare se prilagaja današnjemu hitremu tempu življenja in ustreza spremenljivosti sodobnega vsakdana.

Izbirate lahko med tremi načini čiščenja:

 • Clean – polna moč za temeljito čiščenje in razbijanje plaka,
 • Sensitive – nežnejše čiščenje za občutljiva mesta,
 • Massage – pulziranje (utripanje) nastavka za stimulacijo dlesni.

Izbirate lahko tudi potek čiščenja:

 • MaxCare – 3 minutno čiščenje ust, ki ga lahko uprabite zjutraj in zvečer,
 • GoCare hitro – 1 minutno čiščenje, ki ga lahko uprabljate med rednim umivanjem zob.

Ali ste vedeli, da so zobne ščetke, tako navadne kot tudi električne in baterijske, odlično mesto za razvoj bakterj, kot so E.coli in streptokoki?

Zdaj vam Philips Sonicare omogoča nakup ščetke FlexCare z UV-čistilcem (UV sanitiser), polnilnikom in predalnikom za shranjevanje.

Po vsakem čiščenju uporabite UV-čistilno tehnologijo, ki pomaga odstraniti bakterije na vaših nastavkih, kar jih ohranja izjemno čiste in pripravljene za nadaljno uporabo.

 

Poskrbite za zdravje vaših dlesni

Zdrave dlesni so temelj dobrega ustnega zdravja, vendar veliko ljudi vsaj enkrat v življenju trpi zaradi bolezni dlesni. Če težave z dlesnimi spregledamo, lahko to privede do izgube zob pri odraslih.

Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare + lahko izboljša zdravje vaših dlesni v samo dveh tednih.


Zmanjšanje vnetja z nežnim čiščenjem

Nov način ščetkanja Gum Care (skrb za dlesni ) nudi dve minuti popolnega čiščenja ust, z dodatno minuto nežnega čiščenja za težavna mesta in ob robu dlesni. Čiščenje v tem načinu izboljša zdravje dlesni, tako da se zmanjša vnetje dlesni, odmik dlesni in krvavenja v samo dveh tednih. Način Masaža koristi patentirano sonično tehnologijo, tako da s pomočjo dinamičnega fluidnega delovanja nežno masira dlesni, rezultat tega pa so bolj zdrave dlesni.

Sonicare Flexcare Plus

Zobna ščetka FlexCare + temeljito čisti ob robu dlesni, tako da odstranjuje zobne obloge in nežno

masira dlesni.

Nastavki Pro Results s pomočjo sonične tehnologije dajejo rezultate, ki so klinično dokazani. Obe velikosti nastavkov, standard in mini, čistita ob robu dlesni in temeljito odstranjujeta zobne obloge, ki povzročajo bolezni zob in dlesni.

Nastavki Sonicare FlexCare Plus

Nastavki Pro Results se prilagajajo obliki vaših zob s čimer temeljito odstranite zobne obloge ob robu dlesni.


Opis izdelka:

Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare Plus z UV-čistilcem lahko dejansko odstrani bakterije plaka med zobmi in z ostalih težje dostopnih mest. S kliničnimi raziskavami je dokazano, da zmanjšuje krvavenje dlesni in odstrani 80% zabarvanosti, ki jo povzročajo tobak, kava in pravi čaj ter hkrati preprečuje bolezni dlesni. Z visko frekvenco (31.000 gibov v minuti) in odgovarjajočo amplitudo gibanja ščetin ustvarja dinamično fluidno delovanje, ki pomaga bolje očistiti medzobne prostore.

Plak je skoraj brezbarvna obloga, ki se nenehno nalaga na vaše zobe. Skrije se v medzobne prostore in na tista mesta, ki so ščetki težje dosegljiva. Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare Plus učinkovito odstrani bakterije s teh mest, saj čisti s kombinacijo visokofrekvenčnega ščetkanja in nežnih zvočnih valov. Čeprav je električna zobna ščetka Sonicare FlexCare izredno učinkovita pri odstranjevanju plaka, pa ostaja nežna do vaših dlesni in tudi občutljivih zob.

Lastnosti izdelka:

 • način čiščenja Gum Care (temeljit način čiščenja - za zdrave dlesni),
 • vzdržlijivejša litij-ionska baterija,
 • spremenjen dizajn,

  Sonicare FlexCare Plus

 • patentirana tehnologija zvoka, ki ustvarja dinamično fluidno delovanje (dynamic fluid action), ki pomaga očistiti prostore med zobmi in pod robom dlesni,
 • ergonomično držalo za enostaven in varen prijem tudi kadar je ščetka mokra,
 • funkcija "Easy-start" postopnega naraščanja jakosti delovanja. Olajša privajanje na električno zobno ščetko Sonicare Elite predvsem začetnikom.

Paket vsebuje:

 • držalo,
 • potovalni polnilnik,
 • 2 nastavka (1x standard in 1x mini),
 • potovalni kapici,
 • 3 barvne obročke,
 • potovalni etui,
 • UV-čistilec s predalnikom za shranjevanje in polnilnikom.

NE POZABITE, za naše paciente posebna ponudba Sonicare FlexCare Plus samo 120€!!!

 
 
 

Kje smo?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.