OBVESTILO

Zobozdravstevni center Osovnikar, bo 3. 5. 2024 ZAPRT! Hvala za razumevanje!

 
 
 

CEREC 3D protetika (novosti CAD/CAM tehnologije) - KItzbuhel

CEREC 3D protetika (novosti CAD/CAM tehnologije) - KItzbuhel

13.12.2011

Pretekli vikend je v avstrijskem Kitzbuhlu potekalo četrto srečanje OGCZ (Osterreichiische Gesellschaft fur omputergestutzte Zahnheilkunde) na temo "novosti CEREC CAD/CAM tehnologije". Srečanja se je udeležila tudi Neža Osovnikar. Na srečanju se je zvrstilo mnogo uglednih predavateljev, med njimi tudi univ. prof. dr. Gerwin Arnetzel iz graške univerze.

Predavanja so bila namenjena spoznavanju novosti na področju CEREC CAD/CAM tehnologije, možnostim, ki jih ta tehnologija dopušča v sodobnem zobozdravstvu in predstavitvi materialov. Predavanja so bila podprta tudi z delavnicami, na katerih so se lahko udeleženci učili od največjih strokovnjakov.

Na srečanju je bilo možno izmenjati mnenja in izkušnje od ostalih uporabnikov te tehnologije, brez katere si sodobnega zobozdravstva ni mogoče predstavljati.

 
 
 
 
 

Kje smo?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.