Zobozdravstvena ordinacija Osovnikar zobozdravniki OZ 95' - nova spletna stran

Zobozdravstvena ordinacija Osovnikar zobozdravniki OZ 95' - nova spletna stran

01.05.2011

Pozdravljeni in dobrodošli na naši novi spletni strani!

Za vas smo se potrudili in uredili novo spletno stran. Na njej si lahko ogledate fotografije naše zobozdravstvene ordinacije v Škofja Loki. Za vse tiste, ki še niste bili pri nas smo pripravili zemljevid, da nas boste lažje našli, naslov in vse ostale kontaktne podatke. Če še niste naš pacient, vas bo morda zanimalo kako postati naš pacient in postopek prvega obiska pri zobozdravniku.

Če še ne veste katere zobozdravstvene storitve opravljamo, vas vabimo, da si pod rubriko storitve ogledate podrobnejši opis zobozdravstvenih storitev, ki vam jih nudimo. Tukaj si lahko ogledate tudi cenik storitev.

Kot že sami veste je za zdravje zob potrebno skrbeti, zato si pod rubriko nasveti, oglejte naše nasvete, za zdravje vaših zob. Rubriko redno spremljajte, saj bomo nasvete dodajali, vi pa boste spoznali vedno več načinov kako pravilno skrbeti za svoje zobe.

Vsakogar skrbi za zdravje svojih zob, zato smo snovali rubriko pogosto postavljenih vprašanj (FAQ), v kateri lahko najdete nekatere odgovore, ki vas morda zanimajo. Če v tej rubriki ne najdete odgovora, ki vas zanima, nam pišite na naš e-mail in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vabimo vas, da si v rubriki novice, ogledate kaj aktualnega se dogaja pri nas. V naši galeriji vam bomo skušali prikazati rezultate našega dela, da pa le ne bo vse tako strokovno, si v galeriji lahko ogledate tudi kaj počnemo v prostem času.

Naši novi in stalni pacienti se boste najbolj razveselili obrazca za naročanje. V obrazec preprosto vpišite svoje podatke, željeni datum in uro, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času potrdili termin ali predlagali novega.

Spletno stran smo prenovili, da boste lažje našli informacije s katerimi bomo skupaj našli pot do zdravja vaših zob.

Naša želja je zdravje vaših zob!

OSOVNIKAR ZOBOZDRAVNIKI

 
 
 

Kje smo?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.