Izobraževanje CEREC 3D protetika (CAD/CAM tehnologija) - Zurich

Izobraževanje CEREC 3D protetika (CAD/CAM tehnologija) - Zurich

24.05.2011

V soboto 14.5. je Neža preživela dan na stomatološki kliniki Univerze v Zurichu, kjer se je udeležila nadaljnega izobraževanja o delu z Sironino Cerec 3D napravo. V »rojstnem kraju« te računalniške tehnologije, ki vedno bolj nadomešča klasičen način izdelovanja protetičnih rešitev, je še dopolnila svoje znanje in je skupaj z dodeljenim predavateljem na tej univerzi izdelala porcelanski inlay, prevleko, lusko in se učila izdelave nadgradnje na implantatih s pomočjo Cerec 3D naprave.

»Lansko leto ob tem času sem v Zurichu tekla maraton in se niti nisem zavedala kakšno novo področje zobozdravstva se mi bo odprlo v naslednjem letu. V preteklem vikendu sem obiskala mesto z čisto drugačnimi željami; da pridobim čim več znanja in se naučim resnično uporabljati vse možnosti, ki jih Cerec 3D nudi. Ko sem odletela iz Zuricha, sem si zaželela, da se čim prej vrnem, ker sem na tej kliniki spoznala, da je v računalniški tehnologiji prihodnost tudi za zobozdravstvo in sem prepričana, da bom tu dobila potrebno znanje!«

 
 
 
 

Kje smo?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.