Inlay in krona

Pacientu smo zgoraj na šestici odstranili amalgamsko zalivko in jo zamenjali s porcelanskim inlayem. Na sosednjem zobu (petici) smo na zatiček izdelali polno porcelansko prevleko. Ker smo poseg opravili s CEREC 3D (CAD/CAM) tehnologijo je trajal le dobri dve uri. Pacientu smo v enem obisku naredili inlay in prevleko (krono), brez nadležnega odtiskovanja in čakanja, da bi protetične izdelke izdelali v zobotehničnem laboratoriju.

 
 
 

Primer oskrbe s štirimi keramičnimi luskami

Pacientka je prišla k nam z željo po lepšem nasmehu. Štiri luske zgoraj. Dva obiska v enem tendu. Cena 4 x 330 eurov. Lep in zdrav nasmeh, obojestransko zadovoljstvo.

 
 
 

Zamenjava amalgamskih "plomb" s porcelanskimi onlayi

Pacientu smo na dveh zobeh odstranili amalgamske plombe pod katerimi je nastal karies. Ker je po odstranitvi zalivke ostal na razpolago le še del zobne krone, bi bilo takšen zob težko oskrbeti z navadno zalivko. Manjkajoče dele zoba smo zato nadomestili z dvema porcelanskima onlay-ema. Celoten poseg je bil opravljen v manj kot dveh urah, kar nam omogoča posebna CAD/CAM tehnologija CEREC 3D.

 
 
 

Zamenjava amalgamskih "plomb" s porcelanskimi inlayi

Pacient je prišel k nam z željo po zamenjavi starih amalgamskih zalivk "plomb". V času enega obiska smo mu zamenjali dve amalgamski zalivki, s porcelanskimi inlayi.  Kasneje se je pacient odločil zamenjati še tretjo amalgamsko zalivko. Postopek poteka brez nadležnega odtiskovanja zob in dodatni obiskov za probe. To nam omogoča najnovejša tehnologija Cerec 3D, o kateri si lahko več preberete tukaj.

 
 
 

Luska

Pacientka je prišla k nam z željo po lepšem nasmehu. Motil jo je izgled njene zgornje enke, na katero smo ji izdelali lusko.

 
 
 

Kje smo?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.