OBVESTILO

Na telefon smo dosegljivi vsak delavnik od PONEDELJKA do PETKA, od 8:00 - 10:00 ure zjutraj in od 16:00 - 18:00 ure popoldan!

 
 
 

ZOBNI RENTGEN - 3D CBCT SLIKANJE

Odličen prikaz vašega zobovja ob majhni škodljivosti za vaše zdravje...

Slikanje zob in obzobnih tkiv - digitalni 3D CBCT zobni rentgen

Sodobno zobozdravtvo ni več mogoče brez rentgenskega slikanja zob in obzobnih tkiv. Z sodobnim digitalnim slikanjem posameznih zob ali celotnega zobovja je škodljivost slikanja minimalna, slika pa veliko boljša in omogoča idealno diagnostiko. Poleg tega ni več potrebno čakanje na razvijanje filmov, ampak imamo sliko še isti trenutek na računalniškem zaslonu.

Vse to so razlogi, da imamo za vas v Škofja Loki nov sodoben zobni rentgen, ki omogača 3D CBCT slikanje zobPostopek slikanja je hiter, natančen in varen. CD z vašo sliko dobite v nekaj minutah.

K nam prihajajo ljudje na slikanje zob iz okolice Škofja Loke, zaradi bližine pa jih je prav tako veliko iz Ljubljane (23km), Kranja (12km) in ostalega področja celotne Gorenjske.

Za slikanje zob lahko pridete kadarkoli med delovnim časom, lahko se tudi naročite na tel. št.: 08 330 20 10 ali pišite na e-mail info@osovnikar.com.

Oglejte si naš cenik, stopite v kontakt z nami, lahko pa se tudi naročite.

 
 
 

Kje smo?

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.